REFERENSSIT
_

Neste Oil asemat

U-H Rakennus Oy on vastannut useiden Neste Oil asemien muutostyöurakoista liittyen ketjun maanlaajuiseen konseptinmuutoshankkeeseen. Työt on tehty yhteistyössä Sähkö Sinisalo Oy:n ja U-H Talotekniikka Oy:n kanssa.

Asemat on peruskorjattu ulkopuolelta ja uudistettu kauttaaltaan niin myymälä- kuin myös ravintola- sekä yleisten tilojen osalta. Asemille on rakennettu Subway ravintoloita, muutettu keittiötiloja, uusittu asiakaspalvelupisteet ja remontoitu wc-tilat päätetyn luontoteeman mukaisesti. Muutostöiden yhteydessä on monissa kohteissa myös uudistettu koko sähköistys ja valaistus.

Tehdyt työt eri asemien osalta ovat vaihdelleet niin pintaremonteista ja yleisistä muutostöistä aina kokonaisvaltaisiin korjausurakoihin, joissa on uudistettu esimerkiksi koko vesikatto ja muita rakenteita.

Projekteissa on jouduttu keskittymään erityisesti siihen, että työt häiritsisivät aseman normaalia toimintaa mahdollisimman vähän. Monilla asemilla asiakkaiden palvelu on jatkunut koko muutostöiden ajan.

U-H Rakennus Oy:n osaamiseen on luotettu mm. Sipoonlahden, Tuuliharjan, Tuuliruusun, Porvoon Asentajantien, Gammelbackan ja Lahden Kivistönmäen asemilla.