REFERENSSIT
_

Säterinportti

Säterinportti on Espoon Leppävaarassa, Kehä I ja Turuntien risteyksessä sijaitseva, yhteensä viidestä kiinteistöstä koostuva yrityskeskus. Kiinteistöt ovat valmistuneet vuonna 2001 Nokian tuotekehityskeskukseksi ja yhtiön keskittäessä toimintojaan Karaportin kampuksen alueelle ne siirtyivät ruotsalaisen kiinteistösijoitus- ja pääomarahastoyhtiö Nordikan hallintaan. Nykyään Säterinportti on elävä yrityskeskus, jossa toimii mm. useita tunnettuja konsultointi- ja teknologia-alan yrityksiä.

U-H Rakennus Oy on toteuttanut yhdessä omistamansa Sähkö Sinisalo Oy:n kanssa useiden eri yritysten toimitilojen muutostyöremontit Säterinportissa. Aiemmin pääsääntöisesti avokonttoritiloista on rakennettu yksittäisten yritysten 300-600 m² kokoisia toimitilakokonaisuuksia. Tiloissa on uudistettu lattiat, alakatot, sähköistykset, valaistukset ja datakaapeloinnit. Lisäksi tiloihin on toteutettu työ- ja neuvotteluhuoneita sekä tehty monenlaisia tilanjakoratkaisuja.

Yrityksistä, joille on toteutettu toimitilojen muutostöitä, mainittakoon mm. Containerships Oyj, eCraft Oy Ab ja Mercuri Finland Oy.